Waarom HuisKopenIbiza

Wij zijn al geruime tijd actief op het eiland en zijn actief in de verkoop, én verhuur. We zijn dé aangewezen partij om mee te werken op Ibiza. Door met allerlei andere partijen samen te werken hoeft u niet het hele eiland rond. Mochten wij zelf niks hebben, dan gaan we op zoek bij éen van onze partners.

Zelf werken wij zowel vanuit ons kantoor in Amsterdam als vanuit Ibiza. Hier doen we zowel verhuur als verkoop onder de noemer HuisHurenIbiza en HuisKopenIbiza. Wij kunnen u op het eiland goed helpen met de aankoop van een huis op ons kantoor.

Meer weten over een huis kopen op Ibiza? Neem dan contact met ons op.

Wie wij zijn?

Branko Neumann

In 2015 ben ik naar Ibiza gekomen om het leven te verrijken met al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Vanaf de eerste keer dat ik hier kwam heeft het eiland een grote aantrekkingskracht op me gehad, vooral de veelzijdigheid spreekt me hier aan. Bent u op zoek naar een fijne plek om er even helemaal uit te gaan? Neem contact op en ik help u graag zoeken naar een huis op dit paradijselijke stukje aarde.

Serena Nijhoff

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij HuisHurenIbiza en samen met mijn collega’s vormen wij het gelukkige team op Ibiza. Ik ken het eiland inmiddels goed en kan u daardoor goed adviseren. Ik vind het heerlijk om servicegericht bezig te zijn en help dan ook graag bij het zoeken naar een geschikte villa!


Femke Rienstra

Na eerst een paar jaar in Barcelona gewoond te hebben, ben ik 8 jaar geleden vertrokken naar Ibiza. Het gevoel van vrijheid, de natuur en de veelzijdigheid van het eiland, maakt het voor mij een heerlijke plek om te wonen.

Naast het delen van mijn passie voor Ibiza help ik u graag met het vinden van DE geschikte villa.

Fleur Beeftink

Ik heb samen met Steven, toen we zijn begonnen in 2011, 8 maanden op Ibiza gezeten om o.a. nieuwe huizen te bekijken en klanten te ontvangen op het vliegveld. Een spannende tijd was dat! Nu vliegen we door het jaar heen geregeld voor één of meer weken naar Ibiza om onze collega's te zien en dingen ter plekke te regelen. Ik ben tegenwoordig hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de financiële administratie en HR.


Reinoud ten Cate

Ik zit regelmatig op het eiland om huizen te bekijken, eigenaren te spreken, en van het mooie eiland te genieten, maar ik werk voornamelijk in Amsterdam op ons kantoor. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige, heb veel gereisd, en heb sinds een paar jaar van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik kan u adviseren over elk huis, en u te woord staan op het kantoor in Amsterdam mocht u dat willen.

Steven ten Cate

Samen met Reinoud en Thomas ben ik medeoprichter van HuisHurenIbiza en HuisKopenIbiza. In 2012 heb ik samen met Fleur 8 maanden op het eiland gewoond en nu stuur ik ons team in Amsterdam en Ibiza aan en vlieg ik veel op en neer tussen beide oorden. Ibiza vind ik geweldig. Leuke restaurantjes, afgelegen stranden, af en toe naar een mooie club, rotsklimmen in het noorden of met een bootje richting Formentera om te kitesurfen. Dit eiland heeft het in mijn ogen allemaal!

Informatie aanvragen

Wilt u direct een aanvraag doen of meer informatie over de mogelijkheden op Ibiza? Vraag het ons, geheel vrijblijvend!

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom via ons kopen?

 • Centraal aanspreekpunt

  We werken met allerlei partijen samen, dus u hoeft niet meer langs allerlei verschillende makelaars.

 • Groot netwerk

  We hebben een groot netwerk aan huizen door onze verhuurtak Huis Huren Ibiza

 • Nederlandse makelaar

  Onze ervaren Nederlandse makelaar kan u te woord staan op het eiland.

 • Punctueel

  U krijgt snel reactie!

 • Direct verhuren

  Wij kunnen ook meteen de hele verhuur op ons nemen mocht u geïnteresseerd zijn.