Nederlandse makelaar op Ibiza

Op zoek naar een makelaar op Ibiza? Huis Kopen Ibiza is een Nederlands makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam en Ibiza. Ons meertalig team heeft als doel om u betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven omtrent het kopen of bezichtigen van een huis. Uit onze passie voor huizen en de voldoening die wij halen uit het vinden van uw droomhuis begeleiden wij u graag van het begin van de oriëntatie tot de aankoop. Omdat we de lokale markt kennen én de taal spreken, behoeden we je voor juridische, bouwkundige en financiële risico’s. Wij bekijken graag samen met u welke huizen, villa’s of finca’s aansluiten bij uw wensen.

 

Waarom Huis Kopen Ibiza als uw aankoopmakelaar

Manana manana wordt vaak gezegd in Spanje. Als je de taal niet spreekt sta je eigenlijk al met 1-0 achter. Door de grote wir war in Spanje is het fijn als je een Nederlandse partij heeft met haar voeten stevig in de Ibiziaanse klei. Op Ibiza werkt alles toch net wat anders als in Nederland. Maar met Huis Kopen Ibiza als uw makelaar zal het aankoopproces een stuk versneld en versimpeld worden.

 

Onze rol als makelaar op Ibiza?

Huis Kopen Ibiza kent de markt als geen ander. Door onze jarenlange ervaring op Ibiza hebben wij een uitgebreid netwerk, zowel in de verkoop alsmede de verhuur kant. Wij kunnen op Ibiza optreden als aan – en verkoopmakelaar.

 

Aankoopmakelaar op Ibiza.

Als aankoopmakelaar behartigt Huis Kopen Ibiza de belangen van de koper. Wij verzorgen de volgende taken.

 • Woonwensen van de koper in kaart brengen
 • Voordragen van geschikte villas of appartementen
 • Begeleiden tijdens bezichtigingen van objecten
 • Begeleiden bij notariele zaken en juridische ondersteuning. Dit doen wij met onze lokale partner.
 • Voeren van onderhandelingen met de verkopende partij

Wij nemen uitgebreid de tijd met u om uw wensen in kaart te brengen. Wij weten via onze verhuurtak vaker eerder dan andere makelaars wat er op de markt komt. Vervolgens zullen wij enkele villas of appartementen voordragen die voldoen aan uw wensen. Bij mogelijke interesse zullen wij de rondleidingen in deze objecten verzorgen. Wij ontvangen u op ons kantoor in Ibiza en begeleiden u langs alle objecten van interesse. Als u besluit een object te kopen zullen wij als uw aankoopmakelaar ervoor zorgen dat alle notariele en juridische bijkomstigheden snel en effectief op orde gemaakt worden.

 

Verkoopmakelaar op Ibiza

Wilt u uw villa of appartement op Ibiza verkopen? Als verkoopmakelaar vervullen wij de volgende taken.

 • Taxatie en advies over de juiste verkoopprijs
 • Aanbrengen van potentiele kopers
 • Ontvangen en rond leiden van potentiele kopers
 • Voeren van onderhandelingen met potentiele kopers
 • Uitwerken van verkoopcontract
 • Begeleiden bij notariele zaken en juridische ondersteuning. Dit doen wij met onze lokale partner.

Als verkoopmakelaar beschikt Huis Kopen Ibiza als geen ander over het juiste netwerk. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk met onze verhuurtak HuisHurenIbiza kennen wij de Ibiza markt op ons duimpje. Wij ranken op numer 1 in Google voor de belangrijkste zoektermen omtrent het kopen van een huis op Ibiza. Dit gecombineerd met klanten vanuit de verhuurtak zorgt voor een grote bron van potentiele kopers.

 

Het na- aankoop verhuren van uw villa.

Heeft u een villa gekocht met verhuur licentie? Wij kunnen samen met u bepalen wat de ideale verhuurprijs voor uw villa zal zijn. Deze kunnen wij dan via onze verhuurtak HuisHurenIbiza.nl, op ons platform plaatsen. Hieronder vindt u ook meer informatie over HuisHurenIbiza.

HuisHurenIbiza.nl is ons zusterbedrijf en al 10 jaar dé nummer 1 voor de verhuur van villa’s met licentie op Ibiza. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de potentie en de mogelijkheden zijn van de verhuur van uw villa. HuisHurenIbiza staat bekend om zijn goede, snelle en betrouwbare Nederlandse service. In overleg met het team van Huis Huren Ibiza kunnen wij een prognose opstellen van de verhuurinkomsten zodat u deze kunt meenemen om een duidelijk beeld te vormen van uw villa aankoop en mogelijke huurinkomsten.

 

Andere relavante arikelen

Informatie aanvragen

Waarom bij ons?

 • Snel reactie
 • Nederlandse makelaar
 • Groot netwerk; one-stop-shop
 • Persoonlijke aandacht