Veel Gestelde Vragen

Hier hebben wij veel gestelde vragen

zijn beide I am strong text wettelijk verplicht om aan de prijs en de voorwaarden te voldoen. Voorafgaand aan de betaling van de I am a link, is het essentieel dat de volgende items geïnspecteerd en goedgekeurd worden.

Onze meest geziene vragen

Kan ik mijn huis verhuren na de aankoop?

Als u na de aankoop van uw huis deze wilt verhuren dient u een toeristische licentie te hebben. Wij kunnen u ondersteunen met de aanvraag van deze licentie. Via ons verhuur platform HuisHurenIbiza.nl kunnen wij uw huis verhuren. Voor meer informatie hier over kunt u contact met ons opnemen.

Aan te vullen

Aan te vullen

Hoe plan ik een bezichtiging in?

Als u concrete interesse hebt in één of meerdere objecten kunt u deze komen bezichtigen op Ibiza. Wij laten u weten wanneer de panden te bezichtigen zijn. Veel objecten op onze website staan ook in de verhuur. Vooral in de zomer is het inplannen van bezichtigen lastig en vaak alleen mogelijk op de zaterdag binnen een concreet tijdsbestek. Dit geldt niet voor de winter, deze periode is het beter in te plannen naar een datum waarop u kan. Wij kunnen u ophalen vanaf het vliegveld of u kunt naar ons kantoor komen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Waar zijn jullie gevestigd?

In Amsterdam en Ibiza.

Informatie aanvragen

Waarom bij ons?

  • Snel reactie
  • Nederlandse makelaar
  • Groot netwerk; one-stop-shop
  • Persoonlijke aandacht